JÓTÁLLÁSSAL kapcsolatos információk

KARKÖTŐK: Minden általunk készített és forgalmazott karkötőre 1 év jótállást vállalunk. A jótállás vonatkozik szakadásra, csat meghibásodásra. Nem vonatkozik természetes eredetű kopásra, és nem rendeltetés szerű használat esetén keletkezett sérülésre.

KARÓRÁK: Kiszállítás előtt minden esetben ellenőrizzük a vásárolt karóra szíját, az elemet, a óraszerkezet működését és a díszítő elemek meglétét. Ennek ellenére is előfordulhat azonban, hogy a kiküldött karóra hibás. Ezért 14 napon belül bármilyen hibával visszavesszük a terméket. Ez idő alatt kiderül, ha a karórának bármilyen gyártási problémája lenne. Ezt követően az 2 év jótállás csak és kizárólag az óraszerkezet meghibásodására vonatkozik, nem terjed ki az elemre, az óra szíjra, az üvegre, a mutatókra, a koronára, a strasszokra és a tokra. A használatból eredő kopás természetes folyamat, arra a jótállás nem vonatkozik. Nem rendeltetésszerű használat esetén (pl. víz, leesés, nem szakképzett személy általi felnyitás vagy túlerőltetés esetén stb.) a jótállás azonnal elveszik. Annak ellenére, hogy kiküldés előtt minden órát ellenőrzünk, sajnos néha előfordul, hogy a kiszállított karóra néhány napon belül megáll, megáll majd újra elindul vagy a percmutató csak egy helyben ugrál. A fenti tüneteket valószínűleg az elem merülése okozza, annak töltöttségi szintét ugyanis nem ellenőrizzük. Ezekben az esetekben a hibát egy egyszerű elemcsere megoldja, amelyet bármilyen órás el tud végezni, az a jótállást nem befolyásolja. Ha mégsem az elemmel volt a gond, hanem a szerkezet a hibás, az órás jelezni fogja. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a hibát minél előtt orvosolni tudjuk.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért! Kérjük írj nekünk az info@brave.hu címre. Az emailben tüntesd fel a rendelés számot, amit a visszaigazolásban és  a számlán is megtalálsz. Amennyiben neked is megfelel, azonnal küldünk egy csere terméket.

E-mailben és sms-ben is küld értesítést a GLS futárszolgálat a várható szállításról. Az értesítés tartalmazza a futár elérhetőségét, így lehet pontosítani vagy módosítani a kiszállítás idejét.