Hírek friss hír friss  aktuális hírek

Cégalapítás - könyvelőiroda Budapesten

Hírek friss hír friss aktuális hírek brave belföldi hírek itthoni külföldi hírek autó sport videó hírek gazdasági rss----------[[Főlap]]---------[[Friss hírek]]---[[Videó Hírek]]

 

 

Természetgyógyász reflexológus, frissítő talpmasszázs, alternatív gyógyászat, természetes gyógyászat

 

A betegnek, és inkább hívjuk, páciensnek arra van szüksége, hogy szakszerű profi, oltalmat, kapjon szituációjával, kapcsolatban.
A felmerült , megbetegedésére , segítséget nyújtsunk, beszéljünk akár orvosokról, természetgyógyászokról, egészségügyi személyzetről.
Ideális esetben a három pillér, a beteg az orvos és a természetgyógyász alternatív gyógyász közreműködik a sikeres gyógyulás elérésében.
A természetgyógyászati technika, nagy része impulzus, használ, a szervezet test különféle helyein olyan kivetülési területeket keresve (sávok, zónák, pontok), amelyek összefüggésben, állnak a belső szervekkel vagy távolabbi területekkel. A folytatást a masszázs természetgyógyászweblapján találja.
Kínai masszázs, pontmasszázs, mellyel nemcsak oszlatjuk, a feszültséget, hanem az akkupunúra pontjain, és mezőin haladva, képesek vagyunk az energia nyugalom előállítására, A gyógykezelést és hatékonyságát a masszázsnak kiegészíthetjük elektromos akupunktúrás készülékek igénybevételével.

Székhelyszolgálat Budapesten Kötelező cégmódosítás

hun-webwywLinkgyűjtemény és RSS gyűjteményLinkkatal�gus | IndexU.hu linkbankmagyar topsite.hu Cylex Tudakoz� Silver D�j linkkatalogus.hu

Kulcsszavaink: hir, hirek, gazdaság, bulvár, életmód, sztár, sztárhírek, sztárvilág, sztárok, hírek, hír, hírkereső, hirkereso, hírlista, aktuális, aktualitás, friss, belföld, számítástechnika, informatika, baleset, balesetek, bűnügy, bűnügyek, autó, auto, egészség, politika, legfrissebb, legolvasottabb, színes, híroldal, top, keresés, kereső, esemény, magyar, bűnügy, zene, film mozi rss

Brave belföldi hírek-külföldi hírek-idõjárás hírek-sport hírek-hardver hírek-gazdasági hírek-bulvár hírek-legfrissebb hírek-top hírek politikai hírek hír rss

 

 

 

 

 

 

copyright © 2007 brave.hu minden jog fenntartva!

A brave.hu nem állít elõ tartalmi elemet (cikkeket), és a szó klasszikus értelmében nem hírportál. A honlapon megjelenõ cikkek, forrás megjelöléssel szabad rss kimenetek. A honlap bevételt nem termel.